Meg

Postet av busybee


med hodet i himmelen på toppen av Horgaletten

: foto : Chris Lyngaas

Jeg er en bergenser som er ganske nysgjerrig, sta, kreativ, impulsiv, ettertenksom, etterpåklok, feminin, frekk, surrete...jah - sikkert andre ting også

- har masse energi og liker å engasjere meg. Har alltid hatt en stor utforskertrang og jeg flyttet tidlig fra Bergen, dels fordi jeg var velsignet med en utrolig plagsom storebror.

...men det var da og nå er vi gode venner.
Surret noen år rundt i Oslo og Danmark i en æra av punkidealisme og sint og naiv opprører-ånd.
Siden reiste jeg litt lenger vekk i verden og samlet opplevelser og historier. Jeg har alltid vært interessert i historier, store og små, stedsbundne eller individuelle. Det meste kan bli både spennende, morsomt eller gripende om det blir fortalt på en god måte.
Jeg er bokstavelig talt vokst opp oppe på Ulrikens topp og har alltid likt at det blåser litt. Det blåser ikke så mye under vann da, men jeg har dykket litt rundt omkring og liker ellers å kjøre på ski og motorsykkel, har for tiden en gammel Yamaha XT 600.
På Ekstremsportveko 2004 ble jeg altså bergtatt av luftens riddere og hanggliding har nå satt seg fast i hodet. Å fly høyt i det blå er det mest givende jeg noen gang har opplevd og sommerens kjærlighet ble i år som ifjor en Moyes XT. Med litt andre farger iår men greit med litt forandring.
Det jeg liker best ved livet er å leve og jeg prøver så godt jeg kan.
Får visst bare denne ene sjansen så det er et stort ansvar.

Relaterte artikler (1)

- (sist oppdatert: 09. juni 2007 00:18) · publisert i Hanggliding

Kommentarer (125 skjulte)