FLY I FRED FRIDTJOF

Postet av busybee

En glad sjel fløy videre for å aldri mer komme tilbake.

Slik jeg møtte Fridtjof var han en glad gutt. Alltid kul, positiv og ikke minst kjempe entusiastisk når han fortalte om flyving, fotografering og filming.

Først gang jeg traff Fridtjof var i påsken 2004. Da var jeg stolt innehaver av sp1 og dro til Jon for å få luft under vingene. Jon og Fridtjof var instruktører og Fridtjof hadde mange gode råd for hvordan jeg skulle få løpt meg ut i luften...ulike finurlige teorier! hehe - kom igjen! ut sånn og svosj.

Den påsken fikk jeg min første hangtur med mitt digre kjempepitchpositive flak av en funfex. Jeg lå øverst av alle på hanget og Fridtjof under meg med Litespeeden. Du gnukket og gnukket for å komme over meg - grønnskollingen. ...men det var nok nybegynnerflaks for laaangt om lenge var du konge på haugen og jeg dalte ned som et løv. Helsiken! men du bannet godt etterpå du også :o)

- Flyr du hangglider? tøft! har du sett Farmen? la du merke til luftbildene? osv...Du var en sånn fyr som bare var kult å møte på og du var jo alltid like overrasket når vi møttes - E' du her? Akkurat som om eg var en sånn nisse som bare poppet opp her og der.
Du var en fin blanding av snål og kul - ...feks da du klink edru skylte munnen med kjempealkoholholdig munnskyllevann - og det rett før promillekontrollen på vei opp i Bavallen. Bare for at betjenten skulle få et friskt pust i den gørre jobben sin. Han fikk hvertfall et avbrekk i rutinen.

Sist veko satt du på golvet i teltet under premieutdelingen. Du satt å holdt rundt kjæresten din og så ganske fornøyd ut. Uten at jeg kjente deg så veldig godt så tror jeg at det var det du stort sett var. Fornøyd med tilværelsen og stadig ute på eventyr, skikkelig erkebergenser med maur i ræven.

Her er nå natt i Lillehammer og helt stille. Jeg har sett på minnevideoen av deg. Det føles rart og jeg har en vemodig følelse i magen. Litt fin også - fordi du er så kul når du gliser inn i kamera og du laver så pene former på himmelen.

Vi får visst bare en sjanse her på jorden og den sjansen tok du veldig godt vare på Fridtjof. Du samlet opplevelser, kjærlighet og venner og tredde dem på strå som barn gjør med villbringebær om sommeren. Rikere kan man vel ikke bli.

Lurer du på hvem Fridtjof er? Du kan få et pittelite innblikk i ham HER

29. januar 2007 23:57 (sist oppdatert: 30. januar 2007 01:30) · publisert i Hanggliding

Kommentarer (157 skjulte)